Monday, January 02, 2012

2012 Folle lok en seine!


De eerste dag van 2012 is alweer voorbij.
Het is altijd zo'n dag van opstaan, Nieuwjaarsconcert vanuit Wenen bekijken ( dat is me met de appelbollen van Banketbakkerij Salverda uit Leeuwarden ingegeven), daarna het schansspringen vanuit Garmisch Spartenkirchen ( steeds minder sneeuw rond de schans) aanschouwen en dan.......tja een beetje van dit en een beetje van dat. Eigenlijk de resten van de Kerst en Oud en Nieuw wegwerken en opruimen en dan kan het Nieuwe Jaar echt van start gaan.
Creatieve opbrengst van die eerst dag van het jaar: 50 gram merino met zijde (geverfd door mijzelf) gesponnen om vandaag (2 jan) te gaan twijnen met de eerder gesponnen helft.

Maar eerst maar eens kijken of ik nog weet hoe ik een berichtje op dit blog krijg.....dat krijg je als je te lang de boel laat versloeren.
Goede voornemens voor dit jaar?
Ach ik geloof daar inmiddels niet meer zo in. Maar misschien is het regelmatiger bijhouden van mijn weblog er ééntje.
Verder heb ik nog wel meer plannen, maar als je die op "papier (lees blog) zet, dan worden ze zo publiek en dan moet je ze uitvoeren. Misschien wel zo verstandig, maar nee, ik laat ze nog maar even in mijn hoofd en laat er zo nu en dan eentje vrij.

Tot slot wil ik alle lezeressen ( zijn er lezers?) van mij weblog een heel gezond, gelukkig, harmonieus, creatief, wollig 2012 wensen.
Proost!

3 Comments:

Blogger Ammerins said...

Jij ook een creatief nieuw jaar gewenst!!!

Tuesday, 03 January, 2012  
Blogger Elly said...

Dag Elske,
Ik wil je een heel fijn en gezond 2012 wensen.En al je plannen en goede voornemens komen vanzelf als het zover is. Jij bent in ieder geval al wollig begonnen door te spinnen, nou dat is ook al een heel goed begin.

Tuesday, 03 January, 2012  
Anonymous Anonymous said...

Dat ik je nou zomaar bij de Groene Meisjes tegenkom, of jij mij beter gezegd. :) Nu moet het er toch echt van komen hoor.....hahahaha...
Liefs,
Margaxx

Friday, 27 January, 2012  

Post a Comment

<< Home